Fotograferen is mijn lust en mijn leven. Er zijn mensen die mij niet kennen zonder camera.

Al sinds mijn vroege jeugd maak ik foto’s. Met dank aan Sinterklaas die mij een plastic cameraatje cadeau gaf, een soort Rolleiflexmodel.

Sindsdien ben ik blijven fotograferen met steeds betere camera’s en lenzen. Hierdoor heb mij op meerdere gebieden weten te specialiseren.

In 2011 heb ik de knoop eindelijk doorgehakt en  van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Ik ben autodidact zoals dat zo mooi heet, maar heb daarnaast ook nog verschillende cursussen en workshops gevolgd bij specialisten in het vak, o.a. Mich Buschman, Nick van Ormondt, Urs Recher, Brendan de Clerq, Wout de Jong, Bas Uijlings.

Een belangrijke bron van inspiratie voor mij zijn mensen in alle mogelijke situaties. Het maakt ook niet uit of ik in opdracht fotografeer of met een eigen project bezig ben, het boeit mij tekens weer het leven om mij heen vast te leggen op een sprekende wijze. Dat leidt vaak tot bijzondere foto’s. Mooie herinneringen voor later.

Daarnaast fotografeer ik ook graag ander dingen: gebouwen, vooral architectuur, landschappen, dieren en in het bijzonder water, bewegend water, de voor mij andere bron van inspiratie.

Het liefst fotografeer ik met het beschikbare licht en in kleur, maar ik heb ook een kleine professionele studio om bijvoorbeeld portretfoto’s te maken en portfolio’s.

Graag laat ik u deelgenoot maken van mijn passie en hoop op voor u schitterende foto’s te maken. Kijk rustig rond op de website of op mijn sociale media:

En neem contact op voor een vrijblijvende afspraak als mijn werk u aanspreekt.