Elk huwelijk is een speciale gebeurtenis. Die willen jullie graag vastleggen voor later. Hierbij sta je vaak voor de keus goedkoop of kwaliteit.

Voor mij is die keuze niet moeilijk, ik ga voor kwaliteit. Van het product van een goede fotograaf hebben jullie nog jaren plezier.

Daar hangt dan wel een prijskaartje aan, maar dat geldt voor veel dingen bij jullie huwelijk, zoals de bruidsjurk en de taart. Dingen waar jullie maar een dag of zelfs nog geen uur plezier van hebben.

Wel lever ik graag maatwerk en kijk daarom graag samen met jullie wat er mogelijk is binnen jullie budget.

Om een indruk te geven van waar jullie aan moeten denken wat betreft de prijs staat hieronder een voorbeeld:

De meeste bruidsparen boeken ons voor het super complete standaardpakket van maximaal 16 uur fotografie met 1 fotograaf, een exclusieve set albums en een toffe loveshoot!

Dit pakket houdt in:

  • maximaal 16 uur fotografie, van net uit bed tot en met laat op het feest
  • alle foto’s die de kwaliteitstoets hebben doorstaan: digitaal, zonder watermerk of logo, naar wens op DVD
  • een prachtig album van maximaal 40 pagina’s met opbergdoos voor jullie en twee ouderalbums in kleiner formaat. Alles met de hand gemaakt in Portugal met 10 jaar garantie
  • 10 jaar back-up van alle foto’s
  • Geen andere extra kosten.

Prijs € 2.250,— inclusief BTW

Uiteraard zijn, naast bovenstaande, in de prijs inbegrepen een of meerdere voorafgaande gesprekken om zeker te zijn dat alles zo loopt als jullie het wensen, een oriënterend bezoek van mij aan de trouwlocatie(s) en reiskosten.

Stellen jullie geen prijs op een of meerdere albums, willen jullie een kleiner album,  minder uren, alleen een loveshoot of juist helemaal geen, dan kunnen we hierover in gesprek gaan, maar de prijs zal nooit lager worden dan € 1.500,– (behalve als jullie alleen een loveshoot willen).

Duurder kan natuurlijk ook, als jullie meer opties wil zoals meer foto’s in een album, een groter formaat album, meer albums, afgedrukte foto’s, twee fotografen, legale foto(‘s) met een drone, huwelijk in het buitenland, noem maar op.

Zoeken jullie een goedkopere fotograaf? Kijk dan eerst eens bij mijn collega Bas Uijlings: Wat kost een trouwfotograaf (klik hier)

Zijn jullie ervan overtuigd dat de fotograaf niet de sluitpost van jullie huwelijk moet zijn, neem dan snel contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben (klik hier)

Enkele voorbeelden om een indruk te krijgen:

Huwelijk 1 Huwelijk 2 Huwelijk 3 Huwelijk 4